Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SCHMID S21 GO LINE HŐTÁROLÓS KANDALLÓ

3.669.900 Ft (2.889.685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Schmid
Cikkszám: 30/0210-0000
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 30.
Nem értékelt

Leírás

A Camina S21 GO-Line hőtároló kandalló - akár 12 órányi hőtárolásért.

A Camina S21 GO-Line kandalló nagy hőtároló felülettel rendelkezik, ami gazdaságossá és hatékonnyá teszi a kandallót. A termék alapját a Ronda GO Kandalló képezi, amely 2,2 kW névleges hőteljesítménnyel és 80 %-os hatásfokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a hőtároló blokkok akár 12 órán keresztül is sugározzák a meleget, egyetlen feltöltéssel. 

Alacsony fafogyasztás

A Camina S21 GO-Line nagyon kevés tüzelőanyagot igényel. Ennek oka a hatékony égési folyamat, amely szinte teljes mértékben kihasználja a rönkök fűtőértékét, valamint a kandalló nagy hőkapacitása. Egy 7,5 kg-os fa rakomány elegendő ahhoz, hogy a tárolóelemek teljesen megteljenek hővel.

Több mint 12 órányi gyengéd melegség

A Camina S21 GO-Line kandallókészlet a tűz tárolt hőjét 12 órán keresztül enyhe sugárzó hő formájában sugározza. A gyengéd sugárzás a falak és a helyiségben lévő szilárd tárgyak felületét éri, és azokat is felmelegíti. A levegő a folyamat során nem szárad ki, így a beltéri klíma kellemes marad.

Különösen alkalmas alacsony energiafelhasználású házakhoz

A modern házak teljesen szigeteltek, ezért csökken a hőigény. A Camina S21 GO-Line kandallókészlet a hangsúlyos hőtárolásával ezért különösen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és passzívházakhoz, mivel a helyiséget egyenletesebben és fenntarthatóbban fűti az egészséges sugárzó hő, és nem melegszik túl.

Elegáns purista design az Ön által választott színben

A Camina S21 GO-Line purista beton megjelenése gyártással kapcsolatos szabálytalanságokat mutat, ami minden kandallószettet egyedivé tesz. Alternatívaként a felületet is lehet finomítani. Ehhez különböző  színű festékei állnak rendelkezésre.

A Camina S21 GO-Line kandallókészlet - egyedi felületfinomítás

A Camina S21 GO-Line kandallószett kerek formája és 615 x 1992 mm-es (ØxH) mérete miatt igazi figyelemfelkeltő. A lekerekített, nagyméretű kilátóüveg tökéletes rálátást biztosít a tüzelőagyag égéstérben lobogó lángjaira. A Camina S21 GO-Line kandallókészlet összeszerelése az előregyártott tárolóbeton moduloknak köszönhetően egyszerű. A kandalló purista beton megjelenése mellett sima beton megjelenésű felületkezelés, fémhatású technika vagy szilikát bevonat is alkalmazható. Többféle szín közül választhat, amelyekkel a Camina S21 GO-Line kandallókészlet az Ön lakótéréhez igazítható. A füstcső csatlakoztatása a kandalló hátulján és tetején is lehetséges.

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény (kW) 2.2
Hőteljesítmény (kJ) 61000
Szobafűtési kapacitás (m³) 125
Füstcsőcsatlakozás (mm) 160
Füstcsőcsatlakozás felül/hátul
Üvegfelület (cm) 46 x 35
Hatékonyság (%) 81
Súly (kg) 940
Füstgáz hőmérséklete (°C) 189
Rönk hossza (cm) 33
Fafogyasztás (kg/h) 2,5
Füstgáz tömegáram (g/s) 12.6
Minimális füstgázhuzat (Pa) 12
Tűzhely H x Sz x M (cm) 55 / 29 / 37
Kőrisdoboz Nem
1. típus (önzáró ajtó) Igen
BimSchV 1. szakasz Igen
Ablaköblítés Igen
BimSchV 2. Igen
Rönk, fa brikett Igen
DIN EN szám 15250
AT 15a § B-VG szabvány Igen
CE-jelölés Igen
Külső levegő csatlakozás (mm) 125
Elsődleges, másodlagos levegő Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu