Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
kéménytisztítók

Kéménytisztító készlet - 3 méter

61.178 Ft (48.172 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Turbospiner
Cikkszám: FG503
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj: 1.516 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 30.
Nem értékelt

Leírás

Figyelem! A Turbospiner termékek csak Banki előre utalással vásárolhatók meg webáruházunkban!

Gépi Kémény tisztító!

Kémények mechanikai tisztításához láncos, acéldrótos és damilos forgófejjel. A Turbó Spiner egy eszköz a kémények tisztítására elektromos és akkumulátoros gépi használatra!  A Turbó Spiner minden típusú kémény tisztítására alkalmas a megfelelő fej felszerelése után. Könnyen és egyszerűen karbantartható. Zsír Spray befújása az illesztéseknél elnyújtja az eszköz élettartamát.

Felejtsd el a birkózós kémény tisztítást!

A Turbospinerrel való tisztítás egyszerű és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos, golyós-kötél aparáttal végzett kéménytisztítás.
A turbó spiner megtisztítja a legmakacsabb kémény lerakódásokat, eltávolítja a kémény falára “vakult” kátrányt.  A Turbo Spinner forgó láncai megtisztítják a kéményt tégláig.

A készlet tartalma:

●     Turbo Spinner lánc fejjel (8 lánccal)

●     további fej 16 acél kábelből (gyorsan cserélhető)

●     további fej 16 damil zsinórból (gyorsan cserélhető)

●     felhasználói kézikönyv + garancia (1 év)

Ez egy kész készlet, amellyel minden kéménytípus.:  kerámia, tégla, fém és rendszer kémény mechanikusan tisztítható.  A készlet használható acél kémények tisztítására, rozsdamentes és saválló kéményeknél.

A Turbó Spiner különböző hossz méretben érhető el.:

●     3 méter

●     5 méter

●     6 méter

●     8 méter

●     10 méter

●     12 méter

●     15 méter

LENGYEL TERMÉK!

Garancia időn belüli meghibásodás esetén visszaküldjük a gyártónak javításra! Garancia utáni javítás térítés ellenében történik!
A gyártó üzem lefolyók, kémények és szellőzőcsatornák tisztítására szolgáló eszközöket gyárt. A külső héj közepén egy erős és központosan forgó rugalmas tengely található, nagy szakítószilárdsággal! (nem pedig üreges spirális hajtótengely)

A kémények tisztítására szolgáló Turbo spiner a legnépszerűbb kéménytisztító!

Egy elektromos fúróval vagy egy erős akkumulátoros csavarbehajtóval is működő szerszám. Kényelmes és könnyen használható akár egy személy is kezelheti.
A Turbó Spiner kéménytisztító egyik oldalán a tisztítófej, másikon pedig egy fúrógép csatlakoztatására szolgáló szár található. Mindkét oldalt erős és tartós csapágyakkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a Turbo Spinner működése gördülékeny.
Maga a Turbó Spiner több rétegből áll. Külső része kemény és rugalmas védőburkolat, amely nem forog. A páncél belsejében erős, 10 mm-es edzett, több fordulatú acélsodrony található – ez egy TELJESEN RUGALMAS HAJTÓTENGELY. A tengely a héj közepén forog. Neki köszönhető, hogy a fúró forgatja a tisztító fejet.

Turbo Spinner egyrészes és nem hosszabbítható!

A fejre helyezett lánc univerzális hosszúságú, lecsavarás után akár 25 cm, a kémény bármely méretéhez illeszthető. A megfelelő fej felszerelésével a Turbó Spiner a következők tisztítására használható:

●     bármilyen keresztmetszetű vagy hosszúságú tégla kémény,

●     acél kémény,

●     rozsdamentes acél kémény,

●     szellőzőcsövek.

Ezenkívül a készlethez vásárolható egy plusz láncos fej, amit könnyen rászerelhetünk az alap fejre és könnyedén eltávolíthatjuk a legmakacsabb kátrányt is. (8 lánc).  A megerősítésnek köszönhetően a további láncfej segítségével sokkal gyorsabban távolíthatja el a kemény falára tapadt kátrányt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu